Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.meKalamper Hotel & Spa

Luksuzan hotel sa 4
u sklopu postojećeg kompleksa Kalamper.

Saznajte sve o

Kalamper

Hotel & Spa

Naša filozofija je da budemo lider nove ere ugostiteljstva i pružanja visoko kvalitetne usluge.

Hotel posjeduje 24 smještajne jedinice, od toga 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman. Apartmani su sa pogledom na more i djelimičnim pogledom na more.
Ujutru možete uživati u predivnom izlasku sunca i pogledu na pučinu, dok se u kasnijim podnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska sunca. Noći karakteriše blag povjetarac koji širi mirise mora i vedro, zvjezdano nebo koje stvara osjećaj mira i topline tokom dugih ljetnjih noći.
Kalamper Hotel & SPA posjeduje kutak za najmlađe, dječju igraonicu. Ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima.
Hotel raspolaže salom za sastanke kapaciteta do 80 mjesta. Ovo je odličan prostor za organizaciju poslovnih susreta. Sala za sastanke sadrži kompletnu opremu za audio – vizuelne prezentacije.

Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom. Gostima je na raspolaganju pažljivo odabran izbor hrane i pića.
Sofisticirana atmosfera i ambijent učiniće da se osjećate posebno. Ovaj ekskluzivan lounge bar učiniće nezaboravnim Vaš boravak u Kalamper Hotel & SPA.
U restoranu Kalamper Hotela & SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Ljubitelji dezerta će biti zadivljeni našim izborom slatkiša.
Naš restoran je savršeno mjesto za obilježavanje Vaših posebnih trenutaka. Pružamo mogućnost organizovanja rođendana, vjenčanja i drugih proslava.
Uređeno kupalište zahvata 100m plaže sa predivnom terasom i plažnim barom. Plažni bar i korišćenje ležaljki na plaži pružaju kompletan ugođaj našim gostima tokom ljetnjih mjeseci.


Imate pitanja?

Tu smo da Vam pomognemo. Pošaljite nam e-mail, kontaktirajte nas preko društvenih mreža
ili nas pozovite +382 68 333 833


IDITE NA KONTAKT STRANU